ВК Пирин Разлог падна от Левски

Мъжкият ни тим спечели и втория си мач от новия сезон в efbet Супер Волей, след като успя да пречупи с 3:1 (25:18, 22:25, 25:23, 25:22) „Пирин” в Разлог.

С изключение на първия гейм останалите 3 бяха изключително оспорвани, с редица зрелищни разигравания и обрати в резултата.

В завързаната и напрегната обстановка момчетата на старши треньора Николай Желязков се оказаха губещи във втората част, но в останалите 2 демонстрираха хладнокръвие и самочувствие, за да приключат двубоя успешно.

Най-резултатен за актуалния носител на суперкупата на България бе 19-годишният диагонал Венислав Антов, който завърши с 22 точки и резонно бе посочен за MVP на срещата. Посрещачът Владимир Гърков добави 18.

Трети по резултатност за нашия отбор бе центърът Светослав Гоцев, който отново се представи феноменално на блокада. Слави реализира 12 точки, като цели от тях дойдоха след успешно стопиране на противникови атаки на мрежата.

Гоцев, който определено заслужа да бъде обявен за Блокмайстор, имаше решителни изяви в този елемент в края на четвъртата част и така даде солиден принос за нейното спечелване, което пък донесе победата ни.

„Сините” се представиха зле на сервис с цели 25 грешки и само 1 ас на Симеон Николов. Със сигурност за това спомогна и размера на залата в Разлог.

В ІІІ кръг от първенството тимът ни ще изиграе първия си домакински мач. В зала „Левски София” на 4 ноември гостува „Монтана”. Двубоят е от 19 ч

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене