Илко Стоянов: Улица „Промишлена“ ще бъде завършена още следващата година, ако избирателите ми дадат тази възможност

Началото на строителните дейности на новата улица „Промишлена“ бе поставено в края на месец юли 2023 година. Инфраструктурният проект е стратегически за Благоевград и ще реши един от големите проблеми с трафика в града. „През месец юли заедно започнахме изграждането на новата улица „Промишлена“- една от най-важните улици за Благоевград! Тя не само ще облекчи сериозно трафика в града, но и ще свърже кварталите „Еленово“ и „Струмско“. Пешеходците също ще бъдат значително по-улеснени.“, каза независимият кандидат за кмет Илко Стоянов.
До този момент нито един друг кмет не бе успявал да осигури разрешение за строеж и финансиране за тази толкова важна за Благоевград улица. „Разрешението за строеж постигнахме с воля и работа, а финансирането успях да осигуря чрез последователна и далновидна политика, както и с градивен диалог с МРРБ“, поясни Стоянов.
„Още на самото откриване казах, че сега поставяме новото начало и ако вие, жителите на Благоевград, ми дадете възможност, мога спокойно да обещая, че улица „Промишлена“ ще бъде завършена още в първата година на следващия мандат!“, категоричен бе Илко Стоянов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене