Инж. Венелин Трошанов: Влизам в кметската надпревара от името на младите и с младите

Влизам в кметската надпревара от името на младите и с младите. Това е бъдещето на Благоевград! Ние – първо, можем, второ – знаем как, трето – работили сме и сме взимали правилните решения за Благоевград и знаем, че може да се справим. Благоевград има алтернатива за първи път!
Ние сме хората,  които можем да поставим ново начало! Призовавам всички, които се припознават в нашата програма и с нашите решения за Благоевград, да гласуват с бюлетина номер 73!
Този призив отправи инж. Венелин Трошанов, който откри предизборната кампания в своя щаб.
Трошанов отправи апел към всички хора да гласуват, защото гласът им определя бъдещето!
На изискан прием Трошанов говори с приятели, съмишленици, граждани, дошли да се запознаят с „Решенията за Благоевград“. Именно такъв е и лозунгът на кампанията на инженера.
Венелин Трошанов има една от най-добре структурираните програми сред всички кандидати. Поставени са ясните цели, които по никакъв начин не обещават невъзможното, а са синхронизирани адекватно с проблемите на общината. Програмата е богата и отлично представена и достъпна за всеки. В нея са разгърнати всички точки по политики и сектори – има ясни ангажименти с ясни решения. Решения за Благоевград, коментираха присъстващи, които дадоха висока оценка за всичко, което инж. Трошанов представи до тук в кампанията си.
 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене