Дино паркът край Благоевград – един месец приключения и игри за хиляди деца

Дино паркът край Благоеград се превърна в уникално приключение за хиляди малки и големи в продължение на малко повече от месец. Заради това Община Благоевград вече започна подготовка за следващата гостуваща атракция.

Атракционът в парк „Бачиново“ се превърна в най-предпочитаното място за приключения и игри през лятото. Хиляди деца от града и региона бяха привлечени от атракцията край „Бачиново“. С част от тях се срещна и кметът на Благоевград Илко Стоянов, който обеща, че следващата година Благоевград отново ще има интересен детски атракцион.
В продължение на над 30 дни паркът бе населен от гигантски динозаври и пеперуди. Реалистични звуци, съвсем като тези на животните от праисторическата ера, отвеждаха малчуганите в един приказен свят.

Те преминаваха край 24 движещи се макета на праисторическите животни и до 6 гигантски приказни пеперуди. Най-впечатляващи бяха 7-метровият T-Rex, любимец на децата, и 4-метровият спинозавър. Изложбата е авторска концепция на създателите от „Коко ейджънси“.

Динопаркът позволяваше всеки да се снима в огромно динозавърско яйце, да се спусне по алпийски тролей, да обязди динозавър, а скачане на батут бе допълнителна атракция за малките любители на праисторическите животни.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене