Ексклузивно! Първо в Топ Преса! Осман Мисирков се кандидатира официално за кмет на община Гърмен!

Край на спекулациите! Слухове, които бродят от известно време из община Гърмен, днес официално стават факт. От уста на уста из улиците на всички населени места в гърменска община се носеше мълвата, че младият и енергичен политик Осман Мисирков ще бъде изненадата и силната кандидатура, атакуваща управленския стол на община Гърмен. И ето, днес истината излиза първо от страниците на най-четената медия в югозапада. Осман Мисирков е кандидат-кмет на община Гърмен.

Втората изненада в случая е фактът, че Мисирков не е част от екипа на ДПС, а излиза като самостоятелна кандидатура. Както е известно, Мисирков беше част от листата кандидат-народни представители от ДПС. Защо се случват нещата по този начин, наш репортер се свърза лично с господин Осман Мисирков, който направи следния коментар,  специално и ексклузивно за читателите на Топ Преса:

„Да, приех предизвикателството да се кандидатирам за кмет на община Гърмен. Не съм от вчера в политиката и имам ясна представя за трудностите по пътя, по който правя първата крачка. Имам личната увереност и амбиции да се изправя срещу проблемите и обстоятелствата, които с години спъват развитието на общината. На община Гърмен й е нужна енергия и повече активност в политически план и това го вижда цялата община. Обикновеният жител на община Гърмен сякаш е оставен в страни от ключовите решения и поставянето на цели. В управлението липсва далновидност. Очеизваждащи проблеми стоят нерешени с години, заради задкулисни користни интереси и това се знае от всички ни. Този факт ме изяжда отвътре“, каза господин Мисирков за медията ни.

На поставен въпрос от наша страна, защо се кандидатира срещу партията, от която беше част – именно ДПС, той беше категоричен:

„Аз съм ДПС. И никога няма да бъда срещу каузите и идеите на ДПС. Напротив! Може би аз ще съм единственият кандидат, който ги и ще ги устоява и ги има за лична кауза. Аз съм срещу липсата на отборна работа. Всички знаят, че Осман Мисирков е отборен играч. Аз съм срещу икономическите зависимости на един управленец, аз съм срещу липсата на решителност и манията да се угоди на силния.

Кметът на една община е кмет на всеки един жител, без значение неговия политически, обществен или социален статус. Това е политиката на ДПС, която на мен лично не ми е чужда. Така са ме учили силните лидери на ДПС. И сега, за мое лично съжаление, се изправям срещу опоненти, които видно са забравили тези уроци.“

Топ Преса постави още серия въпроси, но г-н Мисирков беше твърд и непоколебим с думите:

„Направих коментар от уважение към читателите. Останалото ще го видите и чуете в кампанията. Смятам и ще бъда доста активен кандидат, така че следете я. Ще бъде полезна и интереса. Гарантирам!,“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене