Без категория

Преглед на местния печат

104203-pechat-vestnici„Вяра“

Първата жена ченге в Югозапада Мария Стоянова от Рила ограбена и бита в междусъседска война, пази окървавената си риза от 1998 г.

Пенсионирана милиционерка и нейната дъщеря, която е психолог по професия, водят дългогодишна съдебна битка за имота си с петима съседи в гр. Рила. На заседание в Районния съд в Дупница старшина Мария Стоянова и дъщеря й Евгения Стоянова вдигнаха скандал на един от ответниците. 71-годишната бивша служителка на МВР в Рила показа пред съдии и адвокати окървавена риза, която пази от 1998 г., когато е била нападната и бита от един от ответниците по гражданско дело, заведено от Евгения Стоянова тази година.

 

Наемателят на апартамента Евгени Радойски: Екскметът на Дупница Плaмен Соколов сам падна, Стъклето не го е бил

Екскметът Пламен Соколов се изкарва жертва, сам падна, Владимир Ангелов-Стъклето, приближен на Братя Галеви, не го е бил, това обяви наемателят на апартамента на Соколов. Евгени Радойски дойде в офиса на „Вяра” в Кюстендил с вестника със статията, в която пише, че Соколов е в болница.

 

Дангов осъди Костадин Костадинов и прибира 1200 лв.,след като го уличи, че заплашвал подалата оставка от ОбС д-р Кьосева с 30 бона глоба

Общинският съветник от Обединения демократичен блок и лидер на „България без цензура” Костадин Костадинов ще трябва да плати на колегата си в ОбС-Дупница Първан Дангов 1200 лв. съдебни разноски. Районният съд прекрати делото за клевета, което Костадинов заведе срещу Дангов за думите „еквивалент на Пеевски”, казани на заседание на ОбС.

 

Тежка нощ за медиците в СПО-Благоевград: 8-годишно момиче се заля с вряла вода при къпане, 14-годишна тийнейджърка посегна на живота си за осми път

8-годишно момиче от Благоевград бе транспортирано по спешност през изминалата нощ за „Пирогов“ с 12% изгаряния, след като се заля с вряла вода. Малко преди 22 часа завчера 8-годишната Кристияна Михайлова от квартал „Еленово” е приета в МБАЛ-Благоевград с изгаряния, след като се заляла с гореща вода в банята.

 

17-год. Рамбо заплашил пернишка баба със смърт, краде въдици и котлони от къщи в Селищен дол 

Криминално проявен непълнолетен, който преди седмица нападна в дома й в пернишкото село Селищен дол 83-годишна старица с мерак да я ограби, отново се озова в ареста. Този път – за кражби от домовете на съселяни.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене