Без категория

Добрата новина от Баден-Баден: Прикованият Мишо от благоевградското село Покровник заминава на лечение на 10 декември в Германия, очакваме първата му стъпка по Коледа

_thumb

Кампанията за набиране на средства за рехабилитацията на М. Николов продължава

Добрата новина за прикования от месеци към леглото ученик от НХГ „Св. Св.“ Кирил и Методий“ Михаил Николов от благоевградското село Покровник дойде вчера от северногерманския град Баден-Баден. Най-добрата клиника за рехабилитация го приема на 10 декември и той постъпва за така жадуваната рехабилитация.

Struma.com започна кампанията в помощ на Мишо, който стана жертва на невинна детска игра и фатален скок в бараж, който го осакати през лятото на тази година. В кампанията се включиха хора от близо и далеч и парите за едномесечен престой на Мишо в клиниката бяха събрани. С 40 000 лева дар от добри хора Мишо тръгва за Германия. Младият и надежден ММА борец от благоевградската гимназия, който тази година ще бъде абитуриент е съвсем различен днес от деня, в който ние го видяхме. Унил, но усмихнат ни посрещна в началото на кампанията Мишо, сега той е сигурен ще се успее да отиде на бала със съучениците си. Днес в разговор със Struma.com видяхме един друг Мишо. Нахъсан, че още по Коледа ще успее да се изправи на крака.

От името на родителите на Мишо, благодарим най-сърдечно на всички, които се включиха в кампанията ни „Ранени Ангели“ в помощ на Михаил Николов. Кампанията продължава. Нека помогнем на Мишо Николов, едно от нашите деца, които заслужават протегната ръка.

Ето банковата сметка на М. Николов

ДА ПОМОГНЕМ НА МИШО ЗАЕДНО!

https://www.facebook.com/groups/545810175565344/

дарителска сметка:

ОББ – Благоевград BG25UBBS80021070542830 BIC: UBBSBGSF

Татяна Георгиева Николова-тел: 0889328033

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене