Председателят на ЕНП Жозеф Дол пожела успешен нов мандат на премиера Бойко Борисов

изтеглен файлПредседателят на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф Дол поздрави министър-председателя Бойко Борисов за положителния вот на българския парламент в подкрепа на неговото ново правителство и встъпването му в длъжност като премиер.

„Вие сте първият човек, заемал този пост два пъти в модерната история на България. Това е знак, че българските граждани оценяват постиженията на първото Ви правителство и вярват във Вашите способности да се справите с многобройните предизвикателства, които предстоят, включително икономическото възстановяване, разбира се, но също така и необходимите реформи в сферата на правовата държава, борбата с корупцията и политическата стабилност в България“, казва в поздравлението си г-н Дол. Той пожелава успешен нов мандат на г-н Борисов.

„На Вас бе поверена много трудната задача да оглавите коалиционно правителство на малцинството в един изключително важен момент за страната Ви. Моля, бъдете уверен, че може да разчитате на пълната подкрепа на ЕНП в това отношение“, допълва Жозеф Дол.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене