Трагедия в Югозапада!

.

3-годишно момченце от Петрич загина нелепо преди минути, затиснато от тежка метална врата.

Инцидентът станал малко след 17 часа днес, научи Struma.com от свои източници.

Детето било с баба си и дядо си, които почиствали двора на старото училище / бившият полицейски участък/ , в квартала, в който живеят.

Детенцето се люлеело на метална врата на огратата в двора, която се откачила внезапно от пантите  и го затиснала, ударила главата му. Минути преди да падне вратата, дядото свалил момченцето от оградата и му се скарал. Човекът тръгнал отново да чисти.

Кварталът се бил организирал за почистване на стари сгради, дворове, улици. Когато за втори път малчуганът се качил на оградата баба му и дядо му били на около 2 метра от него, разказаха подробности от мястото източниците ни.

Незабавно е пристигнал екип на Спешен център, който е транспортирал детето в болница, но за съжаление след около 30 минути момченцето  е издъхнало, вследствие на тежка черепно-мозъчна травма и наранявания несъвместими с живота.

Трагедията потресе семейството на малкото дете, близките му са в шок. Майката живее и работи в чужбина, за детето се грижат баба му и дядо му .  Очаквайте  подробности.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене