ДПС ще подкрепи Владимир Москов от БСП за кмет на Гоце Делчев

Съвсем очаквано ДПС няма да има свой кандидат за кмет на община Гоце Делчев. Представителите на общинската структура на партията на Ахмед Доган категорично решиха да се подкрепи кандидатурата на настоящия градоначалник Владимир Москов от БСП, който ще участва в надпреварата.

Местната организация на ДПС оцени досегашната успешна работа на него и екипа му като много добра и полезна за всички хора в общината. Москов е начело на общината вече седем мандата и сега влиза в битката за осми пореден мандат. Той е управник, който не дели хората по никакъв признак и се опитва да решава проблемите им днес, а не утре. Община Гоце Делчев инвестира и подпомага абсолютно безпристрастно развитието на всички населени места.

„За мен като кмет от най-голяма значение е решението на проблемите на хората, да се чува гласът на гражданите. Не на последно място – човек да не се самозабравя“, твърди управникът на Гоце Делчев.

През следващите четири години, ако получи доверието на хората, ще продължи да е близо до тях, за да може заедно да направят градът и селата в общината в още по-добри места за живеене.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене