/ВИДЕО/ Полиция влезе в детска градина „Щастливо детство“ в Благоевград, започва разследване на насилие над дете! Спешна реакция на кмета Илко Стоянов

Полиция влезе в детска градина „Щастливо детство“ в Благоевград и започна разследване на брутално насилие над дете, запечатано във видео на благоевградчанин.

На кадрите, както съобщихме снощи, се вижда служителка на детската градина в квартал „Орлова чука“, която бута, влачи и бие безмилостно с шамари дете на около 3 години. Кадрите са потресаващи, чува се как детето пищи, а побойничката не спира да го „назидава“ със серия плесници.

Полицията започна разпити на работещите в детското заведение, което се намира в кв. Орлова чука. В момента в градината има съвещание по темата, разбра „Струма ком“ , както и е насрочена извънредна родителска среща.

Това, което заявиха лаконично от детското заведение е, че върви разследване и нямат право да правят коментар, но твърдят, че тази, която безмилостно матретира детето от Първа група, е лелка в градината. Нервната възпитателка е набила детето, защото искало да отиде при сестра си в другата група. Страшна детска вина ,заслужаваща подобно насилие. Потресаващо поведение на работещ с деца.

„Назначена е проверка по случая, знаете моето отношение към децата, винаги съм казвал, че те са най-голямото ни богатство и  затова в  този случай съм  безкомпромисен, категоричен е кметът на Благоевград Илко Стоянов, който незнабавно е бил уведомен и се е разпоредил още днес възпитателката да бъде освободена от работа. И  тя е освободена  в началото на работния ден
Не е изключено директорката на детското заведение също да понесе отговорност. Следим темата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене