Прокуроското синче от Перник: Докато бях в затвора, гаджето ми изневери и аз… ВИДЕО

Това е едно от нещата, които аз не толерирам въобще в обществото – насилието над жена, заплахите на жена и така нататък, категоричен е биячът от миньорския град

Прокурорският син от Перник се разграничи от поредните обвинения срещу него. Софийската прокуратура иска Васил Михайлов да бъде отново задържан и да му бъде повдигнато ново обвинение за физическо малтретиране срещу приятелката му и закани за убийства към нея, предава Нова тв.

В сряда домът на Михайлов в Перник, в който той е под домашен арест, бе претърсен и бяха иззети мобилни телефони и боеприпаси.

„Приятелката ми започна да поддържа интимни взаимоотношения с някакво си момче, когато бях аз в затвора, и тъй като аз го разбрах това нещо, просто вече фактически ме отбива от съзнанието си“, каза Васил Михайлов.

„Аз не съм й звънял със сигурност, защото аз съм такъв човек, че когато разбера, че някой ме е предал, въобще не се занимавам с него. Не се занимавам с нищо престъпно, тренирам тук, ето ги лосовете, може да ги снимате.

Тренирам всеки ден, защото мисля да се върна в бойните спортове, тъй като преди бях много голям шампион“, каза още Михайлов.

„Никога не бих докоснал жена бил, аз съм срещу насилието над жени и хората, които правят това, са тези, които трябва да влязат в затвора.

Това е едно от нещата, които аз не толерирам въобще в обществото – насилието над жена, заплахите на жена и така нататък“, добави той.

„Към хората, които ме обичат и уважават и са до мен и които са ме изчакали, докато съм затвора, които са останали до мен, правя всичко, за да се почувстват добре и да има по-прекрасен живот.

Имал съм случки в моя живот, където около мен се упражнява насилие над на жени. Няма значение от кой и така нататък. Това е едно от нещата, пак ви казвам, които мразя и не толерирам, завърши Васил Михайлов.

blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене