Съзведия в косата: Нова мода за първия учебен ден СНИМКИ

Нестандартното хрумване било вдъхновено от книгата „Хари Потър“

Ученичката от Велико Търново Яна Ячева реши да подходи леко екстравагантно за първия учебен ден. Девойката вече има съзвездията Лъв и Голямото куче в косата си.

Нестандартното хрумване на болярката било вдъхновено от любимата й книга „Хари Потър“ и интереса към физиката и астрологията.

Идеята на момичето била реализирана от фризьорката Лина Димитрова. Преди броени дни Яна дошла в салона за красота “Лина” с конкретно желание за прическа, което никоя друга коафьорка в старата столица не се наемала да изпълни.

Лъв и Голямото куче

„Пожелах да ми направи съзвездията Лъв и Голямото куче, защото са свързани с Хари Потър. В книгата се споменава герой, чието име е Сириус и съвпада с наименованието на звезда в Голямото куче. Името на най-ярката звезда в Лъв пък е същото като на брата на Сириус. Аз обожавам астрологията и физиката и вярвам, че с прическата си ще впечатля учителката ми по физика“, разказа Яна пред borbabg.com.

1500 лева Бонус за Онлайн Казино Игри!

Момичето ще бъде девети клас в СУ „Емилиян Станев“ и се обучава в паралелка „Софтуер, хардуер и защита на информацията“.

Твърди, че родителите й нямат нищо против това да пробва различни визии и не са консервативни.

„Честно казано, бях приятно изненадана от желанието й за такава прическа. Около час отне, за да направя визията. Това си е сложна техника, тъй като се използва специална машинка – писалка за рисуване върху косата. Работата е много пипкава, защото има много детайли“, сподели фризьорката Лина Димитрова.

Жената разказа, че обикновено клиентките й не са толкова смели в прическите като Яна, но се е случвало да осъществява и други необичайни идеи.

„Имах момичета, които пожелаха да обръсна косата им в тилната област във формата на диамант. По отношение на боядисването наскоро една дама поиска да я направя с цветовете на дъгата.

Получи се точно както го желаеше – с преливане от един към друг нюанс“, сподели фризьорката.

blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене