Ах, тези жени: Плевенчанка върна гоцеделчевския футболист Д. Макриев от Хонг Конг

_thumbСъпругата на футболиста отказала да живее в 14 млн. град

Съпругата на футболистът от Гоце Делчев, Димитър Макриев, Мирослава е в основата на прекратения договор между футболиста и последният му клуб от Хонг Конг Саут Чайна. Плевенчанката отказала да живее в Хонг Конг, само след едни месец престой в 14 млн. град. Хонг Конг е известен с отлично отлична транспортна мрежа, поразителни търговски центрове, храмове и тихи паркови кътчета, прилични на оазиси, които обаче са се оказали твърде малко, като даденост за да задържат семейство Макриеви и най- вече нежната половинка от фамилията.

По настояване на Мирослава съпругът и е прекратил договора с клуба и вече цялото семейство е в София, където Макриев поддържа форма с отбора на Левски. Припомняме, че роденият в Гоце Делчев нападател Димитър Макриев бе един от най-скъпоплатените играчи на гранда от Хонг Конг Саут Чайна.

Според запознати Макриев се е разписвал под договор за 15 000 евро на месец, но явно тези пари са се оказали нищожни в сравнение с трудностите, които Мирослава е трябвало да преодолее, за да остане в Хонг Конг заедно със съпругът си. За краткия си престой нападателят отбеляза и гол с екипа на Саут Чайна. Сега Митко обмисля оферти от Израел, където най- настоятелни са бившите му работодатели от Ашдот.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене