Шокиращо! Появи се снимка на един от нарязаните от мелето в Балдево!

Цяла България днес гърми от разкритята на Топ Преса. Водещи агенции като БЛИЦ, Топ новини, 24 часа и редом други в това число и доста регионални медии, осъзнаха, че първоначалната информация, която излезе по темата „Клането в Балдево“ не е тази за която се представяше. И ние за това не реагирахме ведната. 

Версията, че десет човека „кротко си пийват ракийката“ и Симеон Бакалов – бивш зет на певицата Николина Чакърдъкова ги е нападнал с нож още от началото ни се видя съшита с бели конци. Оказа се друго. „Зетят“ просто се е защитавал от набезите на тълпа пияни хора, някои от които осъждани за побой над бременна жена. Факти! Без насоченост!

Всички страни лансират своята истина в социалните мрежи. Ние обективната. Вчера дадохме всички гледни точки. Днес близки на страната на групата от Балдево ни изпратиха снимка с порязания крак на един от групата. Публикуваме го веднага! Кадърът е ужасяващ! Забрането за хора със слаби сърца. Съжаляваме за станалото. В една такава история никой не може да е победител.

Но, че и двете страни са виновни в този факт няма спор. От тук нататък на ход са разследващите. Има експертизи, свидетелски показания, запис… Всеки да получи заслуженото си! Жалкото е ограниченото мислене на някои от „участниците“. От страна на групата от Балдево за смях става господин Кременлиев с прякор Патката, който пред полицията пише, че се чувства жертва на Симеон Бакалов във фейсбук го плаши и му се заканва. Прави лошо впечатление и поведението на братът на Кременлиев – Митко, който пише на жител от Гоце Делчев, който не споделя тяхната версия – „теб гъза ли те сърби“ и „когато двама си ги мерят, ни си злагай гъза между тях“. Така се бори обществено мнение. Срам!

Следим темата…

ПРИПОМНЯМЕ ВИДЕОТО ОТ ИНЦИДЕНТА, КОЕТО ИЗЛЕЗЕ ПЪРВО И ЕКСКЛУЗИВНО И САМО В ТОП ПРЕСА:

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене