Фенове на „Места”, от 6- до 70-годишни, със задружни усилия почистиха стадиона в Хаджидимово преди старта на сезона

В Хаджидимово дадоха пример как да помогнат на местния футболен клуб. По инициатива на местните жители, които почти всички са фенове на „Места“, те се включиха в почистването на клубния стадион преди старта на новия шампионат в „А“ ОФГ този уикенд. В трудовия ден участваха хора на възраст от 6 до 70 години, които дадоха всичко от себе си съоръжението да добие възможно най-добрия вид.

Сред най-активните бяха малчуганите Людмил Терзиев, Димитър Лазаров, Мариела Заекова, Димитър Караянев, Ани Терзиев, Костадин Милушев, Кристиян Типов и други от внушителната детска група. Всички те умело подпомагаха дейността на възрастните, които се включиха с не по-малък ентусиазъм, за да направят трибуните далеч по-приветливи за зрителите на предстоящите мачове в пиринската бундеслига, където „Места“ се очаква да бъде отново основен фактор.

„Благодарим на жителите на нашия град за тази инициатива. Те показаха как може да се помага и положиха личните си усилия в името на нашия отбор. Не знам какво може да се направи и да се каже по този повод, освен да поемем едно нелеко обещание пред тях – да ги радваме със своите изяви“, коментира председателят на УС на хаджидимовския клуб Димитър Парасков, пред когото участниците в инициативата заявиха, че възнамеряват да превърнат извършеното от тях в традиция, а и да провокират посетителите на стадиона да го пазят.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене