Тежка верижна катастрофа в Югозапада!

Верижна катастрофа между четири леки автомобила е станала в района на тунел „Железница“.

Трафикът се извършва нормално, съобщиха от благоевградската полиция.

При инцидента няма пострадали, нанесени са само материални щети.
Изключително интензивен е трафикът днес по Е-79 в посока към София. Стотици автомобили се прибират от Гърция. На влизане в България през ГКПП – Кулата опашката е няколко километра, съобщиха прибиращи се от почивка благоевградчани.

Временно движението по път I-1 Благоевград – Симитли в района на тунел „Железница“ се осъществява двупосочно в една лента поради ПТП, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“. Движението се регулира от екип на пътна полиция.

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да спазват правилата за движение, да карат внимателно, спазвайки дистанция и със съобразена скорост, да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент. Eмоционалното шофиране не гарантира по-кратко пътуване, но застрашава живота и здравето на всички останали, които спазват правилата.​

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене