След зверски бой в гърменското село Балдево: Ето кои са тримата ранени с нож от зетя на Н. Чакардъкова

51-годишният Любен Славчев, криминалнопроявен и осъждан, 46-годишният Георги Кременлиев от Гърмен, и Кирил Партулов от Благоевград са ранените с нож в кървавия бой в гърменското село Балдево, за който съобщихме по рано днес. Славчев е с порезна рана в областта на подмишницата, Кременлиев е с рана на бедрото, а Партулов има рана в дясната си ръка. Това е резултатът от действията на Симеон Бакалов, зет на певицата Николина Чакардъкова.

Припомняме, че около полунощ в събота срещу неделя Бакалов и негов приятел Илия Карпатов пристигнали в заведение в центъра на село Балдево и влезли в конфликт с местните. За броени минути скандалът прераснал в масов бой, при който Бакалов извадил нож и го размахвал напосоки, ранил тримата си опоненти и заедно с Карпатов избягали от мястото на инцидента.

След часове са задържани, а тримата ранени са настанени в хирургичното отделение на гоцеделчевската болница. Според запознати причината за сканадала е катастрофа, която Бакалов причинил преди около 2 седмица в същото село./ struma.com/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене