Експерт с горещи новини за поръчителя на убийството на Петров, не ликвидирали жената до него заради… ВИДЕО

Свидетелят не е убит, което е начин на мислене, заложен в поколението, което е на възраст 50-55 г., смята доц. Милен Иванов за извършителя

Максимум 10% е вероятността да се стигне до поръчителя на убийството на Алексей Петров. Това каза бившият зам.-ректор на Академията на МВР доц. Милен Иванов.

 

Доц. Милен Иванов

„Ако има достатъчно следи и се работи по подходящите версии, може да има разкрития. За да може да организира това, човек трябва да има значителен житейски опит, свързан с оръжие.

Свидетелят не е убит, което е начин на мислене, заложен в поколението, което е на възраст 50-55 години. След това етиката в отношенията изчезна.

Затова има предел на възрастта, на която човекът е взел решението да не стреля и по свидетел. Ако е изключителен професионалист, не би се поколебал да отстреля и свидетел„, коментира той в сутрешния блок на Нова Нюз.

Експерт: Нещо се случва в „ъндърграунда“! Убийството Алексей Петров няма да е последното

Криминалният журналист Кирил Борисов от своя страна смята, че разследващите няма да кажат, ако имат следа, за да не предупредят извършители, посредници и поръчител.

Криминалистът Ботьо Ботев с тайнствени данни за екзекуцията на Петров и убийците му ВИДЕО

Не допускам да има участие на вътрешни хора от личната охрана на Петров в заговор за убийството му. Той няма да допусне предател до себе си, беше мнителен човек.

Ако имаше пробив и атентатът се беше провалил, Петров щеше да стигне до истината. Службите няма как да имат изпреварваща информация кой готви поръчково убийство“, смята той.

По думите му Петров се е чувствал силен, след като е бил оправдан след делото „Октопод“.

Най-голям е шансът да бъде хванат извършителят, поръчителят е много малка вероятността да бъде заловен„, посочи Борисов.

https://www.vbox7.com/play:441b15a784

blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене