Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Бившият служител на ТЕЦ „Бобов дол” Спас Спасов: Владимир Владимиров прибира по 20 000 лв. на месец от ТЕЦ-а, а и куцо магаре да вържеш, и то ще управлява централата

20 бона заплата на месец взема зам.-шефът на ТЕЦ „Бобов дол” Владимир Владимиров. Куцо магаре да завържеш, и то ще управлява ТЕЦ-а, това обяви вчера в редакцията на вестник „Вяра” един от най-дългогодишните служители в ТЕЦ-а, сега пенсионер, Спас Спасов, известен с прякора Лудия фен на Христо Ковачки.

С 39 градуса говорителят на ОДБ Костадин Костадинов обяви: Няма да издигнем кандидатура за ОбС шеф, ако ГЕРБ не ни подкрепят

Ако групата съветници от ГЕРБ не подкрепят кандидата за председателския пост на Обединения демократичен блок (ОДБ), ние няма да издигнем наша кандидатура. Това обяви сензационно Костадин Костадинов – говорителят на ОДБ, който включва 7 съветници и има решаващата дума при избор на нов председател.

31-год. инвалид Ангел Щерев от Гоце Делчев осъди „Виваком” на 3000 лв. за дискриминация

31-годишният Ангел Щерев от Гоце Делчев осъди „Виваком” за дискриминация и неосигурен достъп до офиса на компанията в града. Присъдата е на съдия Стоян Хаджиев от районния съд в Гоце Делчев, който уважи иска на младия мъж.

Шефът на реанимацията д-р Иван Евлогиев пое болницата в Перник, ще управлява с д-р Станков

В директорското кресло в пернишката болница сяда началникът на реанимацията д-р Иван Евлогиев. Поредната кадрова смяна на ръководител в Перник стана вчера. На заседание на борда на директорите в МБАЛ „Рахила Ангелова“ бе освободена досегашната шефка д-р Вяра Церовска.

Младеж открадна 1000 лв. от баща си хлебар и повика полицията с версията: Маскиран ме ограби

Млад апаш инсценира обир в дома си в благоевградското село Покровник. Завчера вечерта в Първо РУП е подаден сигнал за извършена кражба на 1000 лева от частен дом в село Покровник.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене