Без категория

Преглед на местния печат

104203-pechat-vestnici„Вяра“

Вдовецът от 10 месеца Димитър Шатев от Благоевград си търси бабичка с чувство за хумор и 2000 лв. за слухов апарат: Подиграват ми се, а на мен ми се живее

Чичото на председателя на Търговско-промишлената палата Ромео Шатев – 74-годишният Димитър от Благоевград, се нждае от 2000 лв. за слухово апаратче, но вместо помощ среща единствено подигравки. Сумата е непосилна за бившия счетоводител, но той не се е предал на отчаянието, ходи винаги с костюм и пази живеца в себе си.

 

Шефът на „Софурбан” ООД Георги Манолков пусна работниците си в принудителен неплатен отпуск, оставя площада разкопан, перничани питат: Пропада ли „Сурва 2015”

Строителни работници от фирма „Софурбан” ООД – Перник от вчера излязоха в принудителен неплатен отпуск, оставяйки площада разкопан. Причината според шефовете на бригадите е, че фирмата няма достатъчно произведени плочки, за да довърши площада. Любопитна подробност е фактът, че това стана с встъпването в длъжност на новия кмет на Перник – Иван Иванов.

 

Внукът на атакиста Стоичко Стоянов и негов приятел осъдени условно за грабежи в Мламолово

Двама бобовдолци бяха осъдени за жестоки грабежи, извършени в една нощ в село Мламолово. 20-годишните Исталиян Кирилов, който е внук на бившия общински съветник от „Атака” в Бобов дол Стоичко Стоянов, и Георги Емилов признаха вината си и сключиха споразумение с Окръжна прокуратура-Кюстендил за това, че на 28 април миналата година нахлули в дома на възрастен мъж в селото, когото пребили, а по-късно пребили и случаен минувач с цел да извършат грабеж на обща стойност над 1130,30 лв.

 

Самоков: Баровски джип удари 7-годишния Васил на излизане от училище 

Джип с регистрационен номер СА 11 73 СВ удари 7-годишно дете от ромски произход на излизане от училище “Петър Берон“ в Самоков. Инцидентът стана вчера към 16,30 ч. и на мястото се събраха много хора, видя репортер на вестник „Вяра”. Мястото на произшествието е без обозначена пешеходна пътека. Момченцето изскочило внезапно насред пътното платно, където в този момент минавала джипката. Колата набила спирачки, но въпреки това ударила детето.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене