За проблемите- открито! Всеки ден! Кандидатът за кмет М. Байкушев „очи в очи“ с благоевградчани

Кандидатът за кмет на Благоевград Методи Байкушев от ПП-ДБ проведе серия срещи с хората, за да чуе отблизо проблемите и нуждите на хората. Срещите „очи в очи “ са повече от полезни за кандидата, който изготвя предизборната си програма, чувайки гласа на „Благоевград“. Байкушев и екипът му от месеци работят активно близо до  хората.

„Повече от 500 попълнени анкети, месец, след като екипът ни започна тази инициатива.
Срещнахме се с хората от Еленово, Струмско, Ален Мак, централна градска част, махали и села от общината. Благодарен съм на всички активни граждани, които със своето мнение и съвети ни дадоха още по-ясна представа за проблемите, които срещат всеки ден и за промяната, която очакват. Благодаря и на екипа ми за отдадеността и помощта., разказва Байкушев.
„За мен разговорите с хората бяха много полезни. След тези срещи съм още по мотивиран, че промяната е възможна и до голяма степен е в малките неща, които са пред очите ни всеки ден. Например в Еленово хората имат чудесен малък парк с площадки за децата, който обаче е занемарен и дори се налага майките сами да почистват боклука от зелените площи.
Навсякъде хората имат нужда да се поддържа и обновява средата и инфраструктурата. Искат град с развита икономика, добър транспорт, сигурно здравеопазване. Радвам се, че срещаме будни и граждански активни хора, за които бъдещето на Благоевград е важно.
Информацията ще бъде събрана и вложена и в моята програма, за да отговори на нуждите на гражданите и да предложи решенията.
Ще продължаваме да инициираме срещи още по-усилено, категоричен е адв. Методи Байкушев .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене