Меси: Спечелих всичко във футбола, вече нищо не ме интересува

Не отдавам толкова внимание на „Златната топка“, обяви седемкратният носител на отличието

Голямата суперзвезда на световния футбол Лионел Меси участва в пресконференция на Интер Маями преди предстоящия финал на купата на Лигите срещу Нешвил.

„Казвал съм и преди – заминаването ми за Париж не беше това, което исках. Беше трудно да напусна Барселона и да отида в ПСЖ. Всичко стана за една нощ. Да се преместя в Маями e нещо съвсем различно. Много съм щастлив за решението, което взехме, не само от спортна гледна точка. Радваме се на преживяването, града и приема от хората“, заяви Меси.

„Бяхме подготвили за купата на Лигите и да постигнем това, защото мислим, че сме способни. От началото на турнира знаехме, че започваме от нулата, с нов треньор и нови играчи като мен. Знаехме, че това е шанс да започнем да променяме нещата“, допълни аржентинецът.

„Не отдавам такова внимание на „Златната топка“, предпочитам отборните трофеи. Не мисля за това, ако се случи, добре, ако ли не, не се е случило нищо““, заяви Меси по въпроса дали може да спечели трофея за осми път.

„Спечелих Световната купа, която е най-важният трофей в кариерата ми. След това вече нищо не ме интересува. Вече спечелих и постигнах всичко във футбола. Сега само се наслаждавам на момента“, завърши аржентинският национал.

/blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене