Гадателката на Берлускони: Криза удря България през януари 2024-та

Коалицията ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ ще е устойчива, но криза ще има през януари – февруари следващата година, пророкува гадателката Теодора Стефанова, известна като личната ясновидка на вече покойния бивши италиански премиер Силвио Берлускони.

Тя разкри още, че Бойко Борисов ще заеме друг важен пост, но няма в никакъв случай да се оттегли изцяло от политическия живот у нас.

„България ще влезе в Шенген, ще приемем еврото и ще направим нова конституция“, категорична е в прогнозите си Стефанова. Тя коментира и ситуацията с войната в Украйна.

„Много скоро ще се седне на важни разговори, всички ще се обединят да говорят за мир.

Най-накрая ще чуем думата „мир“, но в момента ще ескалира напрежението. Не могат да седнат двамата лидери все още да разговарят. Китай ще бъде много важен арбитър на войната“, смята гадателката със световна слава. „2024 година смея да кажа, че ще бъдат прекратени всички бойни действия и ще се седне на масата за преговорите“, предрича Стефанова.

По думите ѝ ще има промени в политическия живот и на Русия, и на Украйна. „Трябва да сме готови да живеем в мир с изкуствения интелект, той не е заплаха за човечеството“, казва още Стефанова.

Теодора коментира и личността на бившия премиер на Италия Силвио Берлускони. „Отиде си един прекрасен човек, прекрасен приятел. Голям световен лидер, той промени Италия“, заяви прочувствено Стефанова. Преди време българката довери, че именно Берлускони е „виновникът“ за нейната суперуспешна кариера в Италия.

Благодарение на него тя тръгва с „летящ старт“, след като той лично я кани в своето тв шоу. „Това, което Силвио направи за мен, е безценно. Той много често се допитваше до мен за най-важните събития в живота си“, разкрива още нашенката.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене