Без категория

Прегазената от автобус в Гоце Делчев Гергана е оперирана в „Пирогов“

Пирогов

29-годишната Гергана, прегазена от автобус в Гоце Делчев, претърпя операция в „Пирогов“, съобщава БГНЕС. Операцията извършиха дежурният шеф-екип на спешния травматологичен кабинет д-р Димитър Димиторв и началникът на 1-ва травматологична клиника доц. Асен Балтов. Пациентката е настанена в Централна реанимация на спешната болница. В следващите дни ще стане ясно дали ще се стигне до ампутация на единия крак.

В 7:20 часа вчера сутринта Гергана падна под колелата на автобус, превозващ пътници по линията Гоце Делчев – Балдево. На този етап не е ясно как момичето, което е от село Гърмен, е паднало под автобуса. Факт е, че това е станало през отворилата се врата на кръговото кръстовище на входа на града.

С премазани два крака, младата жена бе транспортира до местната болница в травматичен шок. Оперирана е там, имаше тежка кръвозагуба.

В 18:00 часа пострадалата пътничка, превозвана с автобус на фирма „Динамо“, потегли с линейка за УМБАЛСМ „Пирогов“, където късно вечерта е оперирана.

По случая е образувано досъдебно производство, РД „Автомобилна администрация“ започна проверка на техническото състояние на автобусите на превозваческата фирма. Припомняме, че преди година автобус на същата фирма се самозапали в прохода Предел на път за Благоевград.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене