ПТП – та в Пиринско!

10 души са пострадали за денонощие при пътни инциденти в Пиринско, съобщиха от полицията.

На улица „Григор Мацин“ в Добринище 48-годишен мъж от града е блъснал с АТВ 19-годишен младеж, който в този момент е стоял на тротоара. Пешеходецът е пострадал с контузни рани в областта на главата, а виновният за произшествието е с фрактура на ключицата и охлузни рани в областта на главата. Направените им проби за употреба на алкохол са отрицателни.

На АМ „Струма“, в района на Симитли, автомобил „Мерцедес“ с 43-годишен водач е блъснал в лявата изпреварваща лента пресичащо пътното платно бездомно куче. Освен животоното е пострадала и 33-годишна пътничка в автомобила. В участъка от Благоевград към Симитли 44-годишен румънски гражданин, управлявайки мотоциклет „Хонда“ с несъобразена с пътните условия скорост, се е блъснал в бетонови разделители. Мотористът е с фрактура на крака, а 33-годишна негова спътничка – с охлузни рани в областта на тялото.

В района на разложкото село Юруково автомобил „Фолксваген Шаран“ с 46-годишен водач е излязъл в дясно от пътното платно и се е блъснал в крайпътен скат. Водачът е от Разлог. Пострадали са пътуващите в автомобила 78-годишна жена, която е с порезна рана на главата, 14-годишно момче, което е с порезни рани по тялото и 6-годишно момче. То е с охлузни рани. Пробите на водача на автомобила за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни.

На кръстовище за санданското село Левуново е катастрофирал 23-годишен водач от Благоевград. Пътувал е с „Мерцедес“ към село Ново Делчево и Мелник. Не се е съобразил с пътен знак Б1 и отнемайки предимство, е ударил автомобил „Шевролет“. Пострадали са водачът на лекия автомобил „Мерцедес“, който е с разкъсно-контузна рана на главата и охлузвания по ръцете, а също и две пътнички в него. Те са с охлузни рани и натъртвания. Ранена е 40-годишна пътничка в ударената кола. Тя е с фрактура на ключицата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене