Поредно зверство в Югозапада! Майка откри в безпомощно състояние дърщеря си, пребита и

.

Майка на 20- годишна дъщеря вдигна на крак полицията в Сандански днес.

Разплакана и силно притеснена жената съобщила, че дъщеря и е отвлечена, пребита и дрогирана и не знае къде се намира, научи Struma. com от свои източници. Малко преди 13 часа днес Камелия С. получила съобщение от детето си, в което момичето пише, че е отвлечена, заключена против волята и в апартамент, пребита е и със силни болки в ребрата.

Казала и да не я търси, ще се опита да избяга и ще се прибере сама. „Мамо пусни жалба в полицията спешно, нямам телефон, взеха ми го.. “ написала Б. С. и изчезнала. Веднага дежурните екипи започнали издирване на момичето, търсейки го навсякъде в града. В късния следобед отвлеченото момиче е открито в апартамент на улица „Пейо Яворов“, обитаван от криминалнопроявен и осъждан мъж.

Момичето било в неадекватно състояние, най-вероятно след употреба на наркотични вещества. Собственикът на жилището 46- годишният Георги С. е задържан. Започна изясняване на случая. Как 20- годишната се е озовала в дома на Георги, какво се е случвало в жилището му и как ще обяснят състоянието, в което е намерена девойката.

Според наши източници, в този апартамент наистина е свърталище на наркомани, дали момичето е отишло доброволно, или наистина е отвлечена и държана противозаконно там, предстои да се изяснява. Сезирана е прокуратурата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене