Серия катастрофи в Пиринско! Има пострадали

На 28.07.2023 г. около 18:00 часа на пътя между местността „Картала“ и гр. Благоевград е станало ПТП, при което лек автомобил „Сеат Ибиза“ с 18-годишен водач от гр. Благоевград е навлязъл в мост без да спре и да пропусне лек автомобил „Тойота Такома“, който вече е навлязъл в моста, в резултат на което се е блъснал в него челно. При инцидента, с порезна рана на главата, е пострадал 18-годишният младеж. На водачите са направени проби с технически средства за употреба на алкохол, които са отрицателни.

На 29.07.2023 г. около 15:00 часа на пътя между гр. Банско и хижа Вихрен, лек автомобил „Нисан Джук“ с 32-годишна водачка от гр. София, движейки се в посока към гр. Банско, на ляв завой е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в лек автомобил „Фиат“, управляван от 30-годишен испански гражданин. С контузна рана в областта на веждата и контузни рани по краката е прострадал водачът на лекия автомобил „Фиат“, който след идвършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Направените проби за употреба на алкохол на двамата водачи са отрицателни.

На 29.07.2023 г. около 15:25 часа на ПП 1 Е-79 между гр. Кресна и гр. Симитли, лек автомобил „Джип Чероки“ с 61-годишен водач от гр. Благоевград е навлязл в лентата за насрещно движение и се е блъснал странично в насрещно движещ се лек автомобил „Нисан“ с 44-годишен водач от гр. Сандански. С кръвоизлив в едното око и повърхностни порезни рани е пострадал водачът на лекия автомобил „Нисан“. На водачите са направени проби с технически средства за употреба на алкохол, които са отрицателни.

На 30.07.2023 г. около 20:00 часа на пътя между гр. Банско и гр. Разлог, при наличие на пътен знак Б24, 48-годишен водач на мотоциклет „Сузуки“ е предприел изпреварване на лек автомобил „Хюндай“, който се е движил пред него и се е блъснал в задната му част. Мотоциклетистът е пострадал с фрактура на ребро и охлузни рани на ръката и крака. На водачите са направени проби с техническо средство за употреба на алкохол, които са отрицателни.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене