Призив към всички, които ще бъдат част от събора на Попови ливади

Призив към всички, които ще бъдат част от събора на Попови ливади отправят от Clean@Green Gotse Delchev
Сърдечна молба към всички жители на града, които ще присъстват на тазгодишния събор в с. Попови ливади. От сърце ви молим, нека запазим природата такава както сме я заварили и да имаме уважение към нас, децата ни, отаналите хора, животните и растенията. Това е нашата земя, земята която ще остане на нашите деца!
Правилото за посещение в природата е “Не оставяй нищо, не вземай нищо!”. Малко го спазваме и последиците са налице.
Ако не беше хубаво там, празненството нямаше да се чества на това място. Неслучайно е изградена сцена на това великолепно кътче от природата, а не близо до депото ни за отпадъци.
Това е снимка точно една седмица преди събитието. Чисто и красиво!
Провели сме десетки инициативи по почистване на цялата територия на село Попови ливади и на чистотата се радваме всички. Нито сме търсили пари, нито търсим признание! Отделили сме лично време за общото благо, нека да го пазим и ценим! Абсолютно безсмислено, егоистично и простовато е да цапаме и хвърляме отпадъци където ни падне, а ние сме в пъти над това! Ние сме Българи! Нека го докажем с дела!
Вярно малко сме изгубили посоката и ценностната си система, ала ще се поправим! Тук и сега, не там някъде далеч в пространството и времето! Времето е сега, мястото е тук!
Приятно изкарване на празника!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене