За концерта си в Минеаполис стилистката на изпълнителката Шиона Турини е подбрала сценични костюми от българския бранд DEMOBAZA

Сензация на седмицата! Неврокопска шивачка облича Бионсе и това не е майтап…

Дългоочакваното световно турне на Бионсе е в разгара си, а съвсем скоро стана ясно, че в него има и българска следа, ние от Топ Преса бихме добавили и неврокопска следа.
За концерта си в Минеаполис стилистката на изпълнителката Шиона Турини е подбрала сценични костюми от българския бранд DEMOBAZA, чийто дизайнер на проекта е родения в Гоце Делчев Димитър Сулев а в неговия екип основен фактор е неврокопската шивачка Люба Райкова. Тя самата оповести това във фейсбук.
“Танцьорите и Les Twins носят изцяло направени по поръчка визии на DEMOBAZA и на Райкова, а Blue Ivy Carter носи горнище от нашата колекция AW22 – всичко това на концерта на Minneapolis Renaissance World Tour. Ние сме много горди и благодарни на всички хора, които участват. Благодаря ти Shiona @shionat и целия екип на Renaissance!” – написаха от бг бранда в Инстаграм. Концертът в Минеаполис е продължил два часа и половина, а по време на шоуто Бионсе е сменила 9 костюма, изпяла е 34 песни и е танцувала с 22 танцьори.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене