Без категория

Преглед на местния печат

104203-pechat-vestnici„Вяра“

30 дупничани изпуснаха парата на гневно автородео, разкриха: Бат Сали отваря офис в Дупница срещу 500 лв. наем на съпругата на Сашо Дувара

Атрактивно, нестандартно и незаконно автородео спретнаха над 30 младежи. „Младите хора в държавата са без работа, нямат пари да си завършат висшето образование, а европейските пари се гълтат масово от турски фирми, представлявани от ДПС, и заминават за Турция. Това е нашият начин да изпуснем парата от отчаянието и безпаричието. Дотук ни докараха политиците – до игра със смъртта. По-безопасно ли е да ни управляват турски фесове и да ликвидират банките ни?”, бяха категорични младежите.

 

Десетки дупничани драха гърла в подкрепа на Кубрат Пулев в Хамбург, Александър Кацов нахъсваше Кобрата от близкия ъгъл на ринга

Десетки дупничани подкрепяха Кубрат Пулев в Хамбург. Феновете платиха по 1000 лв., за да гледат на живо мача за световната титла в тежка категория между Кобрата и Владимир Кличко. В препълнената зала от 16 000 души 4000 са били българи, но викаха като за 40 000.  Въпреки тежката загуба с нокаут дупничани драха гърла „Българи юнаци” през целия мач.

 

Бившият полицай от Бобов дол Милчо Михайлов простреля млад авджия по невнимание

Бившият полицай от Бобов дол Милчо Михайлов простреля по невнимание с личното си ловно оръжие млад авджия от миньорския град, след което го закара със своя автомобил до болницата в Дупница. Инцидентът е станал по време на излет за едър дивеч в събота около 18 часа. Куршумът попаднал в левия крак на потърпевшия. Името на пострадалия не е известно. Раненият е с раздробена подбедрена кост на крака. Оказана му е първа помощ в дупнишката болница, след което е закаран в „Пирогов“.

 

Шефът на Съюза на лекарите в Кюстендил Румен Алексов катастрофира край Перник, изпусна среща за финансиране от НЗОК

Председателят на Съюза на общопрактикуващите лекари в Кюстендил д-р Румен Алексов пропусна важни преговори в столицата за новия рамков договор заради катастрофа.

 

„Опел“ удари и уби на място 59-годишния Веселин Стойчев от Усойка, през него минаха още 5 коли 

59-годишен мъж, вървящ по осевата линия, бе прегазен на главен път Е-79 край Бобошево. Инцидентът станал към 20 часа в събота вечерта в участъка между пътен възел „Бобошево” и село Усойка. Лек автомобил „Опел“ с кюстендилска регистрация, на прав участък с четири платна, наречен „Летището“, е прегазил 59-годишния Веселин Стойчев от село Усойка, който се движил по осевата линия.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене