Достоен! Депутат от ИТН се захваща с нередностите в болницата на Благоевград!

След емоционалната реакция на Топ Преса от миналата седмица свързана с областната държавна болница в Благоевград. Говорим за възмущението ни като медия за това, че обществеността в града се вдигна на крак за две кучета, а за смъртта на четири родилки и едно бебе, за това, че в болницата беше осакатено новородено никой, освен нас, не реагира трогна широката общественост не само в областта, но и в страната. Изключително сме респектирани от реакцията на най – младия народен представител от област Благоеград – Станислав Богдански. 

Трогнат от това,което прочете в Топ Преса, депутатът от ИТН заяви в кореспонденция с наш редактор, че се заема да нищи нередностите в болницата, а ситуациите около трагичинте случаи директно ще постави като въпрос пред министъра на здравеопозването за щателни проверки с цел устонавяване на вина. „Как така да няма виновни?! Това е недопустимо…“ категоричен е Богдански пред медията ни. Той изрази решимостта си да извади на светло всичко потулено в лечебното заведение – ако го има … и да се бори до край за здравето на благоевградчани.

ПРИПОМНЯМЕ КОМЕНТАРЪТ НИ ТУК : 

За „Помиярите“ и кучетата в Благоевград!

Подобна принципна и мъжка беше реакцията на Богдански и по случая с кучетата в областната столица . По темата той написа следното:

1. Адмирации към журналистите, извършили разследването. За съжаление общината намира начини да подпомага финансово много от местните журналисти, поради което се губи чувството за критичност у много от тях! Това води до извода, че общината и кмета не бива въобще да разходват средства за медийно отразяване, за да може медиите да се ръководят от обществения интерес, а не от интереса на кмета!

2. Адмирации към действията на полицейските органи! Прочистването на града от бездомни кучета би било похвално, ако не се случва по начина, описан в медиите! Полицията следва да разследва случая до край с цел разкриване на обективната истина!

3. Ако правораздавателните органи установят престъпни деяния, много се надявам да се стигне до подбудителя на тези деяния, защото най-вероятно служителите на инспектората са действали точно така, както им е било наредено от един недостоен човек!

4. Преди време служителите на инспектората извършиха проверка на един частен приют за кучета, находящ се в село Логодаж. Много се надявам да са проверили добре, за да разберат как един човек, само с труд на доброволци и финансиране само от дарения, съумява да гледа десетки бездомни кучета! Защото общинския приют за безстопанствени кучета, който е подсигурен с достатъчен човешки ресурс и немалък бюджет, явно не може да се справи!

5. Подписах подписката за оставка на кмета на Благоевград! Призовавам всички благоевградчани да я подпишат!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене