Хороскоп за 16 юли

В неделя ще сте енергични, много по-емоционални и с добро контролирано поведение

Ще сте склонни да говорите с хората около вас открито и честно, смятайки че това е най-правилното ви поведение в този ден. Поради различни причини ще ви се налага да общувате предимно с жени или с роднини от страна на майка или съпруга.

Това ще бъде е благоприятно време за ремонти, за подобряване на обстановката в дома, за влагане на физическа сила и емоция в домашните работи.

Днес отделете време за разходка в парка или сред природата, за спорт или за физически упражнения. Ще обичате да си похапвате включително и по-пикантна храна.

Овен

Неделя ще внесе известно вълнение сред Овните. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Неделя Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Поставете началото на нова работа.Помислете и за осъществяването на отдавна обмислен проект, които бавите без причина. Утрешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Отделете време за семейството си. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

Телец

Утрешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Утре е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Пригответе се за рутинна работа, но и за трудности, които сами ще предизвикате. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Близнаци

Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Трудности, възникнали неочаквано на пътя ви, пречат на работата Ви и на възможността да постигнете целите си. Не се ядосвайте. Грижете се за спокойствието си. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Рак

Неделя ще е доста успешен ден за представителите на Рак. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Най-после ще имате възможност да започнете работа по осъществяването ѝ, затова не губите ценно време. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Утре трябва да избягвате споровете.

Лъв

Неделя се оказва по-спокоен ден за представителите на Лъвове, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Дева

В чудесно състояние на духа са повечето от Девите през утрешния ден. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. неделя посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Работата Ви спори. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Везни

Неделя е успешен ден за Везните. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Съвместна работа с ваш партньор ще бъде много ползотворна. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Скорпион

Неделя носи успех на Скорпионите. Не подценявайте детайлите в пряката си работа. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Добре би било неделя да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Утрешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Не е разумно да вземате пари в заем. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Стрелец

Неделя – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Не напускайте работа сега, освен ако нямате нещо сигурно, или ако не Ви отправят конкретно предложение – не се знае кога ще намерите нещо подходящо. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. В заключение Неделя не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Козирог

Неделя е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Козирозите. Мотивирани сте и работата Ви ще е с пъти по-ефективна от обикновено. Неделя е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. В неделя отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Неделя се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Козирозите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

Водолей

В неделя заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Утре е ден за домашни дела. Утрешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Утре Водолеите са сравнително организирани за деловата си изява, а някои дори демонстрират упорство. Бъдете оптимисти.

Риби

Неделя – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Много скоро ще се радвате на положителните резултатите от работата си. Неделя носи изпитания и предизвикателства.

dunavmost.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене