Югозападна болница в Сандански и Петрич получи дарение – нов и модерен уебсайт

Югозападната болница, която има филиали в Сандански и Петрич, получи дарение под формата на чисто нов уебсайт. Той бе разработен от екипа на GNKWEB напълно безплатно и безвъзмездно. Новата визия на сайта на лечебното заведение е много по-модерна, удобна и полезна за всички, които търсят актуална информация за болницата.

„От името на МБАЛ „Югозападна болница“ ООД бихме искали да изкажем нашите искрени благодарности за положените усилия и бързото съдействие за обновяването и изготвянето на сайта на болницата, което е направено с лични средства като дарение!“, това написаха в своето благодарствено писмо ръководителите и служителите на здравното заведение.
Медиците и персоналът на болницата в Сандански и Петрич са трогнати от доброто дело на GNKWEB. С помощта на експертите на филмата болницата вече има напълно съвременен уебсайт.

GNKWEB има мисия да помага на малкия и средния бизнес в тяхното онлайн израстване. Екипът изготвя съвременни уеб решения за бизнеса, изработва корпоративни уебсайтове и онлайн магазини.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене