За „Помиярите“ и кучетата в Благоевград!

Ако разследващите и прокуратурата установят, че общинските служители от инспектората на общината имат вина за смъртта на бездомните кучета – то на момента да бъдат уволнени, а към общината да бъдат наложени съответните строги санкции. Ако обаче стане ясно, че всичко това е един политически цирк, маймунджилъци на една позната група журналисти, „политици“ и „общественици“ с цел да наложат поредния си „техен“ кмет на града – то е редно срещу тях да бъде повдигнато обвинение за набедяване с цялата сила на закона. И до тук с позицията ни за познатата картинка /Дежа Вю/, за вчерашния и днешния шум в Благоевград!
От друго сме потресени! Две упоени кучета, съмнения за убито куче с името „Мечо“, вдигнаха на крак МВР, „национални“ медии и няколко местни предимно благоевградски сайтове. Текат кампании… На протест излязоха петнадесетина души сред тях и медии и познати вечни „протестъри“. Шум до небесата! С основание! „Благоевград въстана“ както пишеше БНР преди време, отразявайки протест от подобен брой души тогава срещу Камбитов… Мнооого шум за „Мечо“ и двете упоени кучета… Евала!
Това се казва съвест! Това се казва човещина! Къде обаче бяха ОПГ – то което ние от Топ Преса наричаме „Пишман съвестта на Благоевград“, когато в държавната областна болница бяха убити Евгения Крумкова и нейното бебенце в следствие на лекарска грешка?? А!? . Къде им беше позицията? Къде им е кампанията, постовете във фейсбук… „Справедливост за Евгения и нероденото и бебе“ – къде е? . Здрава и права жена, бебенце в плода и преминало здраво през целия период на бременността… Убити – доказано с медицински одит!
Къде бяха групата „Пишман съвестта на Благоевград“, когато почина при „грешка в интубирането“ 31 годишна жена от Симитли при раждането на второто и дете. Датата е 17.06.2021 г Кой протестира за нея? Кой поде кампания? Кой написа пост, освен Топ Преса.
Ами 32 годишната Илияна, която почина здрава и остави бебенцето си сираче в следствие на лекарско недоглаждане? Къде бяхте, бе „съвест“, къде „бяхте“ бе протестъри и провалени политици…???
Ало Злата, другата позната, оная с късата прическа и всички „с големи сърца“, нали сте майки, нали защитавате майчините ценности – дума не обелихте, когато всички институции доказаха, че на 26 – дневно бебе крачето беше счупено в благоевградската болница от доказана немарливост. Къде сте мили „майки“ , да питате директорът на болницата „топ“ гинекологът Митев защо детско отделение прилича на коптор, защо закрива отделения и болницата се руши…
21 век в Благоевград деца и майки умират, новородени бебета се осакатяват но „съвестта“ мълчи. Дума не обелва, тръгнали за две кучетата да реват до небесата…. Питаме се логично в тая ситуация – кой е по голям помияр, кучето или човека! Може би е човека, който използва снимката на кучето да прокара един измислен герой за бъдещ кмет на града. А?
Това е жалко лицемерие. Има смелостта да скочат на кмета, щото не ги е наредил на масата с баницата, но имат страха дума да не обелят срещу Митев в чиято болница се убиват хора. Убиват се и се осакатяват бебета. Друго е да си с връзки. Друго е Злата Ризова да звънне на Митев и да каже „Ще дойде един мой човек, обърни му внимание!“ и той ще и обърне – това се казва връзки. Зависими сте от Митев. От нашия съгражданин. Единствения неврокопчанин от който ни е срам.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене