Трагедия разтърси Пиринско! 4-годишно дете с ключове на вратлето, алармира за смъртта на майка си

.

Трагедия разтърси Благоевград днес сутринта.

4-годишно детенце с ключове от апартамент на вратлето, открито пред вратата на къща, привлякло вниманието на случайни минувачи. На въпроса защо стои навън, къде е майка му, детенцето посочило, че майка му си е у дома. На място незабавно е извикан екип на полицията, научи Struma.com.

Полицаите се качили заедно с детето в апартамента, където зад вратата, паднала, е намерена мъртва 48-годишна жена. Причината за смъртта и до този момент била неизвестна, затова са призовани криминалисти, които да проведат разследване. След разпити на близки, роднини и познати е установено, че жената е имала здравословни проблеми напоследък.

Предполага се, че причината за смъртта и е инфаркт. Илияна Г. има три деца, дъщеря и е в чужбина. Тя поискала на майка и да бъде направена аутопсия, тъй като има съмнения, че смъртта и не е естествена. Трупът е закаран за аутопсия, която ще бъде извършена след като дъщерята се прибере. С 4- годишното дете, което е от втория брак на Илияна с руснак, работят психолози от ОД на МВР Благоевград. В момента издирват баща му, за да му съобщят за случилото се. Трагедията е голяма, смъртта на Иляна изненада всички, които я познават.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене