Днес е 07.07: вълшебната огледална дата, която изпълнява желания

Огледалните дати винаги имат особена сила. Това са дни с необичайна енергия, която носят и даряват късмет на хората. В такъв ден всеки има възможност да сбъдне мечтата си.

Тези дати обичайно са силно енергийни дни, в които е полезно да се извършват различни ритуали, да се започне нещо ново и ,разбира се, да се изпълнят нашитя най-съкровени желания. Ето защо 7 юли е чудесен ден за поставяне на нови цели и задачи!

В нумерологията седмицата се смята за божествено число, следователно се счита за основното и най-мощното число. Това число е проницателно. То е пазител на тайните и се интересува от духовния свят на човека.

Тъй като 7 е духовно число, е важно през този ден да се обърнете към вътрешния си свят, да се издигнете над материалното, да слушате гласа на сърцето си. В днешния ден ще се сбъдват само най-искрените ви желания.

Вижте по-долу какво трябва да правите през днешния ден, за да улесните сбъдването на мечтите си!

<p><strong>Разчитайте&nbsp;на интуицията и мечтите си&nbsp;</strong>- На този ден сърцето ви&nbsp;ще ви каже по кой път трябва да се придвижите, за да станете по-щастливи.&nbsp;Още от сутринта&nbsp;ще усетите обичта на хората около вас, бизнес делата ще вървят по-леко и позитивната енергия ще е навсякъде около вас.</p>

Огледалната дата 07.07. – ето как днес да сбъднете желанията си

Разчитайте на интуицията и мечтите си – На този ден сърцето ви ще ви каже по кой път трябва да се придвижите, за да станете по-щастливи. Още от сутринта ще усетите обичта на хората около вас, бизнес делата ще вървят по-леко и позитивната енергия ще е навсякъде около вас.

<p><strong>Енергията на седмицата е&nbsp;започнала&nbsp;да действа още през нощта, така че обърнете внимание на мечтите си</strong>&nbsp;<strong>от рано сутринта&nbsp;</strong>- тази енергия&nbsp;може да съдържа&nbsp;тайно&nbsp;послание и съвети от Вселената за това на къде да продължите и най-важното - как.&nbsp;Интуицията и мечтите ще ви помогнат да разберете в коя посока можете да се придвижите по-нататък, как да приоритизирате и кои желания ще бъдат най-правилните.</p>

Огледалната дата 07.07. – ето как днес да сбъднете желанията си

Енергията на седмицата е започнала да действа още през нощта, така че обърнете внимание на мечтите си от рано сутринта – тази енергия може да съдържа тайно послание и съвети от Вселената за това на къде да продължите и най-важното – как. Интуицията и мечтите ще ви помогнат да разберете в коя посока можете да се придвижите по-нататък, как да приоритизирате и кои желания ще бъдат най-правилните.

<p><strong>Ако искате да си поставите някаква амбициозна цел и да сбъднете желанието, трябва да действате за изпълняването му -&nbsp;&nbsp;</strong>формурилайте желанията си започнете да работите веднага за тях. Недейте просто да измисляте нещо, а на седващия ден да сте забравили за него.<strong>&nbsp;</strong>Това ще бъде първата и най-важна стъпка напред.&nbsp;Енергията на това число ще ви помогне да изберете правилния път в живота.</p>

Огледалната дата 07.07. – ето как днес да сбъднете желанията си

Ако искате да си поставите някаква амбициозна цел и да сбъднете желанието, трябва да действате за изпълняването му –  формурилайте желанията си започнете да работите веднага за тях. Недейте просто да измисляте нещо, а на седващия ден да сте забравили за него. Това ще бъде първата и най-важна стъпка напред. Енергията на това число ще ви помогне да изберете правилния път в живота.

<p><strong>Най-важното е желанието ви да бъде нещо наистина постижимо, а не граничещо с научната фантастика.</strong>&nbsp;Мечтата ви трябва да бъде нещо, което се постига с работа и малко късмет.&nbsp; В този ден е хубаво да се отдадете и на успокояващи и приятни занимания - слушането на музика, гледането на филми и телевизионни предавания, четенето на книги, разговорите с близки хора. Вдъхновението идва, ако продължавате да го търсите!</p>

Огледалната дата 07.07. – ето как днес да сбъднете желанията си

Най-важното е желанието ви да бъде нещо наистина постижимо, а не граничещо с научната фантастика. Мечтата ви трябва да бъде нещо, което се постига с работа и малко късмет.  В този ден е хубаво да се отдадете и на успокояващи и приятни занимания – слушането на музика, гледането на филми и телевизионни предавания, четенето на книги, разговорите с близки хора. Вдъхновението идва, ако продължавате да го търсите!

edna.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене