Апостол Апостолов: Горд съм, че с много труд и заедно превърнахме община Симитли в една от най-добрите общини в България

Уважаеми съграждани, скъпи приятели,

Когато десетки години екипът на община Симитли и жителите й градят доброто име на една малка община и с особено внимание подхождаме към решаването на всеки човешки проблем, когато сме единни – и в трудните делници, и в хубавите ни празници, когато се радваме на успехите на младите и децата, когато заедно превръщаме родния ни край в добро място за всички, е особено тъжно, че се явявят мисионери да „спасяват Симитли“.

Ние постигнахме много. И продължаваме да постигаме. А това – на първо място е, защото сме обединени. Защото работим много. Спечелихме много проекти – обновихме и озеленихме улиците, изградихме спортни и детски площадки, имаме модерни училища и детски градини, поддържаме и изградихме нови храмове, подкрепяме всяка инициатива, имаме изключителни постижения в социалната политика. Едва ли има на друго място такива центрове за подкрепа – с такова човешко отношение към различните и хората със специални потребности. Както – едва ли има друга община, в която така активно да се подкрепят талантливите. Изградихме силна индустриална зона и приоритетно подкрепяме всеки местен предприемач. Обединихме хората от всички населени места – и градът и селата са обновени, имаме високи постижения в културата и образованието, наши деца печелят национални и международни награди в спорта, в училище, на сцената.

Скъпи съграждани,

Всичко изградено е пред очите ви. И можете да изберете – да вярвате или не на очите си. Предстоят ни изключително важни проекти: изграждането на една от най-големите борси на селскостопанска продукция в България, привличането на големи инвеститори, реализирането на много проекти, които ще продължават да подобряват стандарта на живот на жителите на община Симитли. И нека Бог е с нас. И ни помага.

С уважение,

Апостол Апостолов, кмет на община Симитли

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене