Тази голяма новина за Сашка Васева разтърси феновете й

Феновете на Сашка Васева могат да си отдъхнат вече, защото вече са факт и добрите новини за любимката им, която с право е определяна като Дупнишката Мадона.

„Сашка се подобрява, има лек напредък със зрението. Лечението й е бавно, но се надявам, че скоро вече ще вижда, както преди. В момента сме на прегледи в Германия и всичките й показатели са в норма. Правим си планове през август да ходим на море на нашето Черноморие, но заради замърсяванията може и в чужбина да заминем. Надяваме се здравословното състояние на съпругата ми да позволи една кратка почивка на морския бряг“. Това сподели мъжът на певицата Христо Бакърджиев пред столичен всекидневник.

Както е добре известно, Сашка преживя много тежка интервенция заради тумор в мозъка, а възстановяването й е сложно и продължително. Фолклегендата напълно ослепя и изгуби всякаква надежда отново да прогледне.

Изпълнителката се възстановява бавно, но сигурно след животоспасяващата операция в Германия, която продължила повече от 12 часа. Докторите отстраняват тумор от главата й, голям, колкото яйце. Образуванието е притискало зрителния нерв на Сашка и това е причината тя да ослепее напълно. Мъжът й обаче, показал колко грижовен и всеотдаен съпруг и с все сили помагал на жена си да се възстанови. Именно благодарение на неговите грижи Васева се подобрява все повече.

„Винаги ще се боря за Сашка и няма да се предам! Тя е част от мен и никога няма да я оставя, защото дори и нещо да изглежда невъзможно на пръв поглед, вярвам в чудеса и че всичко е постижимо, стига да я има вярата и любовта. Ако един мъж се откаже от съпругата си, той губи себе си, своя морал и всичко, което е бил до този момент“, категоричен е Бакърджиев.

След значителното подобрение на фолклегендата мъжът й е оптимистично настроен и с шеговит тон сподели, че се радва на това как прегледите на Сашка са съвпаднали така, че да избягат от лошото време в България. „Добре се съчетаха нещата да сме тук, защото времето е по-слънчево и хубаво, отколкото в България, но все още сме на пролетна вълна. Летните дрехи стоят в гардероба, а дъщеря ни още ходи на училище. Тук в Германия много ги карат да учат. Училището й ще приключи чак на 26 юли, вероятно тогава ще се появи нашето лятно настроение“. И добави:

„Гласът на Сашка напълно се възвърна и в началото на септември, когато дъщеря ни ще стане на 16 години, ни е обещала цял концерт! Ще празнуваме подобаващо, защото това е голям повод. Детето ни пораства и ние сме много щастливи родители“./show.blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене