Ще се слеят ли Делчево и Попови ливади в курортна планинска връзка?

Пренаселеността и хаосът в курортното село Попови ливади, измества фокусът на инвеститорите.

Все повече са хората, които оглеждат за ваканционни инвестиции имоти по периферията на курортното село но не и в централната му част.

Един път е фактът, че повечето собственици които са обявили имотите си за продан на територията на Попови ливади „ не познават парите“ и искат колосални суми за една гола ливада, друг е факторът, че централната част на Попови ливади не дава тази тишина и спокойствие, които до преди години бяха най – ценното заради които хората избираха да почиват тук.

Не са малко инвеститорите, които купуват земеделски имоти в така нареченият „делчовски вилает“ . землището на село Делчево. Зоната след реновирания пионерски лагер на Попови ливади в посока Делчево местността се казва „Валтите“. Виличките във вид на земеделски постройки никнат там като горски гъби след дъжд. Наша проверка показва, че и районът около така наречения „Кундьов чучур“ също е разпродаден на мераклии за горски релакс. Интересът за летувате по тези за сега тихи места в планината се засилва, твърдят познавачи.

 

 

 

Според тях с времето селата Делчево и Попови ливади ще се съберат …Ще ги сплоти един нов планински вилен квартал.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене