Всяка седмица Clean&Green Gotse Delchev организира кампании за почистване на околностите на града!

През последните ТРИ МЕСЕЦА и половина проведохме над ДВАДЕСЕТ кампании за почистване в района на Язовирите. Участие взеха десетки души и вложиха огромно количество труд и време за една по-чиста и красива природа. Боклуците са били трупани дълги години от хиляди души и отне наистина невероятни усилия всичко да бъде почистено и приведено в отличен вид.

За този труд никой не е получил нито един лев, нито ще получи. Всичко е правено от сърце и душа с огромна любов към природата и бъдещето!
Не търсим възхищение или слава, единствено молим за Вашето уважение към труда на всички тези хора вложили толкова много за доброто на всички нас. Молим всеки един човек просто да уважи свършеното и да запазим това което е направено с цената на много труд. Нищо не коства да запазим чистотата събирайки отпадъците след себе си и изхвърляйки ги на подходящите за това места. Нека се издигнем на едно по-високо ниво и да спрем да се въртим в порочен кръг на цапане и чистене. Всеки един ще спечели!

Няма човек, който да види разхвърляни боклуци и да му стане приятно. Всеки обича чистотата, малко хора я ценят и пазят а още по-малко правят нещо по въпроса. Тези боклуци са повече от свидетелство за грешното ни разбиране и отношение към природата, от която зависим всички ние. Без нея всички сме обречени. Водим активна война с природата и ако “спечелим”, всички ние до един ще загубим.

Обичаме децата си и внуците си? А защо правим тези варварства към планетата, която те ще наследят? Нека да обичаме на дела, а не на думи. Изключително малко е нужно да пазим и всичко ще блести от свежест и красота!

Бихме се радвали ако споделите публикацията за да стигне до повече сърца.

С любов,

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене