Дневен хороскоп за 13 юни

Овен Този вторник не настоявайте непременно да сте първи. Може да се натоварите с тежест, която да е непосилна за плещите ви.

Телец През този ден може да не сте в най-добрата си кондиция. В никакъв случай не се обвинявайте, а просто изберете спокойна дейност.

Близнаци Този вторник малко неща ще са в състояние да ви извадят извън нерви. Заложете на спокойствието и сложете ледена усмивка.

Рак Този вторник ще преживеете второ раждане. Вашата надежда и желание за усъвършенстване ще възродят връзката ви.

Лъв Този вторник ваш близък човек ще ви зарадва неимоверно. Напълно заслужавате щастието, което ще ви споходи.

Дева Този вторник само притеснението може да бъде пречка за изпълнението на желанията ви. Опитайте се да забравите за него.

Везни През този ден не очаквайте чудеса от себе си и от другите. Активността на всички ще е намалена и желанието за работа ще е далеч от желаното.

Скорпион Това е ден, който да прекарате в пасивност. Най-добре изберете усамотението пред шумната компания. Не започвайте нищо ново.

Стрелец Този вторник се пазете се от случайни контакти и неочаквани срещи и събития. Избягвайте пренапрежение и изблик на емоции и чувства.

Козирог Това е ден, в който да се постараете да бъдете по-мили и благоразумни със семейството си. Имате нужда от изглаждане на отношенията ви.

Водолей Този вторник ще може да се справите с много от трудните задачи, които се изпречиха през последните седмици. Вечерта си позволете малък празник.

Риби Този вторник не се колебайте да сте себе си, но по-добрата версия от себе си. Не забравяйте, че съвестта ви ще ви измъчва. Вижте всички последни новини от Actualno.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене