Днес ще стане известен победителят в турнира по тенис UVA Nestum Open 2023

Четвъртият турнир от поредицата на Weekend Tour за 2023 се провежда в град Гоце Делчев този уикенд. Любителите на тениса от цялата страна са на кортове с изкуствена трева на UVA Nestum Wine & Spa за UVA Nestum Open 2023.

За битката за 250 точки в ранглистата на ITL се включиха 18 играча. Турнирът започна с тренировки, като в събота се проведоха мачове от групите и основната схема. Финалът е предвиден за днес, като победителя в турнира ще получи безплатна ваучер за почивка, а финалистът – вино от винарската изба Uva Nestum.

Турнирът се играе във формат 2 от 3 сета в квалификациите. При мъжете фаворит е Велчо Миронов от Казанлък, който достигна полуфинал на ИТЛ500 турнира в Казанлък през май и четвъртфинал през април.

Турнирът UVA Nestum Open е четвъртият подред от сезон 2023 и ще даде възможност на участниците и техните семейства, да съчетаят тенис с релаксираща почивка в изумителната долина на река Места в полите на Пирин. Комплексът, на който ще се проведе събитието предоставя  пълен набор от удобства, включително басейн, спа, луксозни стаи и апартаменти и страхотно вино.

След развръзката на UVA Nestum Open, Weekend Tour ще се насочи към Хисаря за Hissar Open 2023 в категорията ITL250. Турнирът ще се проведе от 30 юни до 2 юли.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене