Огнено светлинно шоу ,,Fireter“ в Сандански

В рамките на двудневния форум, който започна в град Сандански, жителите и гостите ще имат възможност да се насладят и на невероятно огнено и светлинно шоу!
Артистите от Театър на огъня и сенките ,,Fireter“, съвместно с Rental Media Group, ще представят за своята публика в двата дни, събота и неделя, уникални огнени и светлинни спектакли.
Вчера, 10 юни, в 22:00 ч. огненото шоу започна с шествие на артистите от горната част на парк „Свети Врач“ до началото на парковата алея, където ще се проведе и първия огнен спектакъл.
В неделя, 11 юни, в 22:30 ч., Театър на огъня и сенките „Fireter“ ще завладеят Летния театър с огнения спектакъл „Легенда за деня и нощта – Балис и Ейресе“!

Очакваме ви!

ВХОД СВОБОДЕН!

Организаторът на събитието е г-жа Мария Захова, директор на Областна дирекция ,,Земеделие“, с подкрепата и съдействието на община Сандански.
Проектът се реализира под патронажа на Президената на Република България – Румен Радев. Форумът е подкрепен и финансиран от Министерство на земеделието, Югозападно държавно предприятие – гр. Благоевград и Общини от Югозападна България. В партньорство с Национално сдружение на общините в Република България и Министерство на туризма. Медийни партньори – Българска телеграфна агенция.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене