Първо в Топ Преса! Атанас Камбитов се завръща в надпреварата за кметския стол в Благоевград!

Едно от първите сигурни имена, които ще застанат на „съзтезателната писта“ на местния вот в областната столица това е името на д-р Атанас Камбитов.

Бившият градоначалник управлявал града два мандата с подкрепата на партия ГЕРБ, взел окончателно решение да се завърне на политическата сцена. Този път партията, която ще издигне Камбитов за кмет на Благоевград е „Републиканци за България“  с лидер бившият втори в ПП ГЕРБ – Цветан Цветанов. От висшия ешалон на партията потвърдиха за Топ Преса неофициално информацията, която изнасяме тук и сега. Кандидатурата на д-р Атанас Камбитов ще бъде подкрепена от няколко местни групи и формации, заявиха за медията ни източници от политическите среди на областния град.

Само преди две седмици лидерът на партия „Републиканци за България“ г-н Цветан Цветанов даде ексклузивно интервю пред влогъра Станислав Цанов, където редом с ударни разкрития даде ясно да се разбере, че партията му ще участва на местния вот. Нещо повече – Цветанов е убеден, че „Републиканци за България“ ще „превземе“ няколко областни града и ключови общини, а зад претенциите и амбициите му стояли фигури на бивши кметове, които са управлявали въпросните общини доста успешно но са били жертвани от „Борисов и ГЕРБ“. Последното може с чиста съвест да бъде прието като коствено доказателство за достоверността на иснесената по горе информация.

Опитът ни да вземем лично информация от д-р Камбитов се оказа неуспешен. Последно време, той отблъсква всички журналистически въпроси с един отговор – имам си фейсбук страница, каквото и да имам да кажа на обществото го правя през нея. Следете я! Но нито отрече, нито потвърди информацията.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене