ОПАСЕН ИНЦИДЕНТ! Млад мъж е сериозно ранен при инцидент в необитаема постройка

Дупничанин открит окървавен под срутила се стена в необитаема постройка

Млад мъж от Дупница е сериозно ранен при инцидент в необитаема постройка. Транспортиран е по спешност за „Пирогов”.

Вчера около 16 часа е подаден сигнал от тел. 112 в Спешен център и РУ на МВР в Дупница за открит млад мъж, който лежи в локва кръв под срутили се тухли в изоставена постройка в м. Св. Спас край Дупница. На това място често нощуват клошари. Вътре има направено импровизирано легло.

За мястото на инцидента тръгнали екипи на Спешен център – Дупница и криминалисти от РУ на МВР. Линейката обаче е затънала в мочурище и не е успяла да излезе, затова се наложило да бъде изпратен друг спешен екип на мястото на инцидента. С помощта на пожарен автомобил по-късно линейката е извадена от мочурището.

Криминалистите са открили 30-г. Бисер Г. от Дупница с окървавено лице под купчина тухли. Не са открити следи от евентуално насилие върху него. Бисер Г. не фигурира в базата данни на МВР като криминално проявен.

Втората линейка е транспортирала пострадалия млад мъж до Спешен център – Дупница и след консултация с хирург е откаран за „Пирогов” с голяма рана на главата. По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Уведомена е Районна прокуратура – Дупница.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене