Безплатни спускания с лодки край Симитли за децата на празника им и през уикенда

Безплатен рафтинг за всички деца навръх Международния ден на детето – 1 юни, осигурява екипът на Х-клуб/Рафтинг БГ, който има база край град Симитли. Подаръкът е за всички млади рафтъри и техните родители. Целта е да се осигури един незабравим детски празник за малчуганите. Промоцията важи не само за първи юни, но и за четвърти юни /неделя/.
Всяко дете, придружено по време на рафтинга от двама възрастни, получава безплатно спускане в бързеите на река Струма. Децата, придружени от един възрастен, ползват 50% отстъпка от цената за възрастен. Това означава, че детето може да вози в лодката срещу 30 лева, тъй като за възрастен спускането е 60 лева. Иначе цената за деца е 45 лева. Отстъпката важи и за трети юни, но местата вече са запълнени.
Рафтинг спускането продължава около 2 часа, като се преминава по най-дългото рафтинг трасе – 12 км, като общо с инструктаж, преобличане, трансфер общата продължителност е около 3 часа.

Предложението е валидно за деца от 4 до 18 години.Необходима е предварителна резервация, тъй като местата са ограничени.
Спусканията са в 10.30 и в 14.00 часа.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене