Бог да ни опази от тези….

Посрани. Бесни. Гладни…

ПП действат панически! Отчаяни опити и спускане на „опорки“ за да замажат нечувания си гаф, който Радостин Василев показа нагледно – лицето на дълбоката държава. С ушите си целият български народ чу ароганстността, алчността, наглостта, свинщината и престъпните тактити на шайка безсъвестни типа, които от три години трябваше да търпим и да приемаме за „спасители“.

Промяната приключи! Подмяната не успя! И няма никакво „Херо“, което може да реабилитира тази пишман политическа пасмина, която гръмко се нарича – ПП политическа партия „Продължаваме промяната“.

Уж демократи, а всеки инакомислещ под строй беше оплюван и заклемяван, абсолютно реваншистко поведение, надменност, действия на ръба на закона… Това ще остави ПП в историята на жалкото си същуствуване. Вергилий разказва историята на жреца Лаокоон, който с тези думи предупреждава троянците да не приемат дървения кон, оставен пред стените на Троя от обсаждащите ги гърци (данайци): „Страхувам се от данайците, дори когато носят дарове“. Тази история завършва зле, защото троянците не послушали своя жрец и вкарали дървения кон в града. Накрая Троя била разрушена. Така и с политиката на ПП. Дойдоха като „спасители“ НАЛОЖИХА със сила и репресии „ПРОМЯНАТА“, а тя се оказа техният дървен кон който за малко не разруши България.

Бог да ни опази от тези безбожници! Съсипа ги през собствената им алчност и омраза!

СИЛА БЕЗ РАЗУМ – САМА СЕ СЪСИПВА! 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене