Топ Преса представя! РАЗЛИЧНИТЕ! Мъж работи като „жрица“ в Гърция, за да построи къща на децата си!

Представяме ви Софка Димитрова. Тя е момиче на повикване в Гърция. Но не съвсем. Всъщност името й е Тихомир Тодоров и е от с.Бежаново, селце близо до град Ловеч. „Искам да бъда жена. Наричат ме Софка“, споделя ни директно Софка – Тихомир, който е баща на три деца. В момента живее и работи в бордей, намиращ с в столицата на Гърция – Атина. Там този бизнес е напълно законен и Софка се радва на прилично внимание и интерес от страна на клиентите. Защо решихме да ви я покажем ли? Ами защото и такива хора съществуват. И те са част от народа български. Травеститът Софка не се срамува да се покаже такъв какъвто е. Работи, за да осигури дом за децата си и не се интересува от Истамбулската конвенция и каузите на „Да, България“.

Софка, ти кога разбра,че те привлича твоя пол?

-Още от ранна детска възраст. Привличаха ме повече момчетата от момичетата. Винаги ми е харесвало да бъда в мъжка компания.

Опитала ли си някога през живота си да се загледаш в жена?

-Не, защото аз обичам да бъда жена. Моята мечта е да стана модел. Осъзнавам обаче, че това е трудно. Аз съм от ромски произход, при нас е прието семейството да те жени и моето се опита да ме ожени, живеех с жена, но не се получи. Искам си мъжете.

Въпреки всичко ти си имала тригодишна връзка с жена. Защо все пак реши да бъдеш с жена?

-Моята тръпка е към мъже. Бях с жена, за да създам семейство. Имаме три деца – две момчета и едно момиче, които безкрайно много обичам и постоянно мисля за тях.

Жената, с която живя, знаеше ли за твоята сексуалност?

-Не, но  един ден просто и признах, защото  обичам мъже и не исках да я лъжа.

И тя как реагира?

-Стана й много гадно. Каза ми „Отивай си“. Казах „не, ти си отивай…“. Скарахме се! Беше много гадно, но един път за винаги истината трябваше да се знае. С това си навлякох проблеми и от моето семейство. За това заминах за Гърция.

Поддържаш ли контакт с децата?

Да, те ми се обаждат?

Те как реагират на външния ти вид?

-Казват ми, че това е моя живот и те не ми се бъркат. Общо взето ме разбират, за което съм им много благодарна.

В момента какво работиш в Гърция?

-Работя секс за пари, събирам пари за къща на децата си. Колкото и странно  да ви звучи, аз не съм се отрекъл от това да бъда баща на тези деца. Нека не ви звучи ненормално, но аз приемам работата си като работа, от която падат добри пари. Мисля за бъдещето на децата си. Това ме прави щастлива… За да може като се ожени детето, да има къде да живее. „Софка иска да стане модел, да си купи голяма къща.“

Влюбвала ли си се в мъж или само правиш секс с мъже?

-Да, сега имам връзка от три години. Той ме приема, приема и професията ми. Просто работа.

Приятеля ти как реагира на твоята работа?

-Вика : „Добре, работи, имаш деца“.

Ревнува ли те?

-Да, не дава да си качвам снимки само.

Как приемаш партиите и политиката, която твърди, че се грижи за такива като вас?  Че ви защитава интересите. Партии като „Да, България“. Какво мислиш за Истанбулската конвенция? 

-За първи път чувам. Това всичко е лъжа, някой да прави пари на наш гръб.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене