Мълния! Арест да ръководството на ПП?!

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов обвини в държавна измяна ръководството на ПП-ДБ. Повод е изявлението от снощи на съпредседателя Кирил Петков за записи от разговори, които депутатът Радостин Василев възнамерява да изнесе днес на пресконференция. 

В декларация от парламентарната трибуна Костадинов настоя за нови предсрочни избори като единствено възможно решение за изход от политическата криза: „Има една фраза, за която Радостин Василев твърди, че се приписва на Кирил Петков: „Вече са уговорени бъдещите председатели на службите с посланиците“. Когато има такова изречение, това означава, че имаме крупна държавна измяна; Имаме крупно национално предателство; Имаме престъпление по глава 1 от Наказателния кодекс. Най-доброто решение, което в момента може да се случи за излизането от т.нар. „политическа криза“, защото това не е криза, това е очистителен процес, са новите избори“.

Лидерът на „Възраждане“ коментира и във фейсбук профила си, като написа: „Ръководството на ПП и ДБ трябва да бъде арестувано за държавна измяна незабавно! Ръководството на ГЕРБ също, но за цялостно творчество!“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене